Winkels

Winkels

In Epe en Nunspeet vind je veel leuke winkels.

Epe is goed voorzien van supermarkten, kledingwinkels, drogisterijen, boekwinkels en natuurlijk de kringloopwinkel. Daarbij vind je wasmachines naast de grote carwash in Epe (klik hier) , wat vooral handig is bij ongelukjes of bij langere vakanties in ons huisje.

Tel daarbij op de ijssalons en lunchrooms waar je voor allerlei lekkers terecht kunt en je ziet dat er goed om de toeristen wordt gedacht.

kijk op de passage in centrum Epe

Ook in Nunspeet kan je je hart ophalen. Welke sfeer je leuker vindt is heel persoonlijk, maar er is van alles wat.  Ook hier tweedehands winkels, supermarkten, kaasboer, boekhandel, cafeetjes e.d. om de inwendige mens te versterken. Vergeet daar zeker niet de pannenkoekenrestaurants waar het goed toeven is.

Voor de echte, ouderwetse poffertjes moet je in Apeldoorn zijn. Bij Paviljoen Amalia. Apeldoorn is sowieso een gezellige winkelstad met veel soorten winkels. Zwolle heeft als hanzestad zijn eigen aantrekkelijke sfeer.

Harderwijk aan het water is een toeristentrekker. Hoewel niet zo groot als eerder genoemde steden hebben ze toch ook het nodige te bieden als winkelstad. Daarnaast weten ze met de nieuwe promenade aan het water de toeristen wel te boeien.

Harderwijk, boulevard

Iets verder de andere kant op vind je de steden Deventer en Zutphen. Deventer is zeer gevarieerd in zijn winkels. Zutphen is in het bijzonder beroemd om de vele kleine winkeltjes en boetiekjes. De grote concerns zul je hier niet veel vinden. Maar kadowinkeltjes e.d. daarentegen volop. Haal je hart op daar en geniet ten slotte van de gezelligheid op het marktplein.

Kortom: om het winkelen hoef je het niet te laten: natuur en winkelgenoegen gaan hand in hand rond Epe.

Wil je meer foto’s bekijken? klik hier
Lijkt het je leuk om dit vakantiehuisje te huren? Prijslijst 2024

Voor beschikbaarheid kijken of direct boeken,  klik hier