Winkels

Winkels

In Epe en naaste omgeving vind je veel leuke winkels.

Epe is goed voorzien van supermarkten, kledingwinkels, drogisterijen, boekwinkels en natuurlijk de kringloopwinkel. Daarbij vind je wasmachines naast de grote carwash in Epe (klik hier) , wat vooral handig is bij ongelukjes of bij langere vakanties in ons huisje. 

Tel daarbij op de ijssalons en lunchrooms waar je voor allerlei lekkers terecht kunt en je ziet dat er goed om de toeristen wordt gedacht.

 

kijk op de passage in centrum Epe

Ook in Nunspeet kan je je hart ophalen. Welke sfeer je leuker vindt is heel persoonlijk, maar er is van alles wat.  Ook hier tweedehands winkels, supermarkten, kaasboer, boekhandel, cafeetjes e.d. om de inwendige mens te versterken. Vergeet daar ook niet de pannenkoekenrestaurants waar het goed toeven is.

Iets verder weg, maar ook niet zo ver, vind je Apeldoorn en Zwolle. Beide steden met hun eigen sfeer en kleur, maar beide goed gesorteerd in winkels van allerlei aard.

Vergeet ook Harderwijk niet, waar ze met de nieuwe promenade aan het water de toeristen weten te trekken.

 

Harderwijk, boulevard

Nog iets verder de steden Deventer en Zutphen. De laatste is beroemd om de vele kleine winkeltjes en boetiekjes. De grote concerns zul je hier niet veel vinden. Maar kadowinkeltjes e.d. daarentegen volop.

Haal je hart op en geniet ten slotte van de gezelligheid op het marktplein.

Kortom: om het winkelen hoef je het niet te laten: natuur en winkelgenoegen gaan hand in hand rond Epe.

 

Wil je meer foto’s bekijken? klik hier
Lijkt het je leuk om dit vakantiehuisje te huren? Prijslijst

Voor beschikbaarheid kijken of direct boeken,  klik hier