Vakantiewoning huren op de Veluwe met kinderen.

Trampoline
Trampoline

Vakantiewoning huren op de Veluwe met kinderen.

 

3 augustus

 

Vandaag weer naar huis. Jammer genoeg. Anderen namen het van ons over hier en zij gaan met hun gezin (vier kinderen onder de 10 jaar) de Veluwe onveilig maken.

De reactie op de grote traptraktor die we gekocht hadden was geweldig. Erg leuk voor alle kinderen van 3 – 6 jaar. De groteren genoten van de trampoline, dat blijft toch een trekpleister net als de skelter. Het is een feest voor ze. Allemaal dingen waar thuis vaak geen ruimte voor is. Dat is het voordeel van een vakantiewoning met een grote tuin. Dan kan je nog eens wat. Ik vind het heerlijk om te bedenken waar kinderen van genieten zullen als ze hier zijn. We hebben binnen nog een groeiende voorraad spelletjes. Daar genieten we zelf ook van als onze eigen kinderen en kleinkinderen hier zijn.

In het park zelf is een klein speeltuintje, een volleybalveld en een voetbalveld. 

 

Dus een vakantiewoning huren op de Veluwe met kinderen. Het is heerlijk om hier met kinderen te zijn. Want ook buiten het huis zijn er veel dingen te doen. Met deze hitte willen ze alleen maar naar het strand. Dan heb je de keus tussen Zandenplas, Heerderstrand of Harderwijk. Allemaal erg leuk. De eerste twee zijn heel dichtbij en op fietsafstand.

Bij iets minder mooi weer kan je kiezen voor een overdekt zwembad, zoals bijvoorbeeld in Nunspeet. Klik hier

Verder is het erg leuk om met de jongere kinderen naar de Koperen Ezel te gaan. Klik hier. Niet ver rijden en de kinderen kunnen er heerlijk spelen. Ook kunnen ze ezeltje rijden en je kunt er een hapje eten, wanneer je dat wilt. Pannenkoeken en nog wat kleinere gerechtjes, zoals frites e.d.

Verder blijft het Dolfinarium in Harderwijk een geweldige optie. Of de Apenheul in Apeldoorn. Leuk voor alle leeftijden.

Deze week stond voor ons zelf toch vooral in het teken van de tuin. Veel nieuwe planten gekocht en de bewatering vervolmaakt.

De eekhoorns lieten zich weer zien, daar was ik blij om, want die had ik een tijdje niet gezien en van gasten had ik dat ook al gehoord. Maar ze zijn er weer, dus de pinda’s gingen weer hard. Ik probeer altijd een zak pinda’s in de la te hebben voor mezelf en voor gasten. Zodat je toch een lokkertje hebt voor die grappige beestjes.

 

Ik ben vooral vaak vroeg opgestaan om de stilte en de heerlijke temperatuur in de tuin uit te buiten. Later op de dag werd het vaak te warm om in de zon te zitten. Maar in de ochtend lekker op het zij-terras ontbijten is een genot elke dag opnieuw.

Tweede terras

We zijn aan Zwolle niet meer toegekomen en komen hier ook niet meer voor 1 september. Jammer, die 3D-paintings had ik graag gezien (zie de post van 30 juli).

 

Wil je meer foto’s bekijken? klik hier
Lijkt het je leuk om dit vakantiehuisje te huren? Prijslijst

Voor beschikbaarheid kijken of direct boeken,  klik hier