Vakantiehuisje huren van particulier op de Veluwe op Rabbit Hill

.

 

Ons heerlijke vakantiehuisje dat u kunt huren staat op het park Rabbit Hill, een heel fijn en rustig park tussen Epe en Nunspeet. Het is een park, dat mooi is aangelegd en uitstekend wordt onderhouden.
Alle huizen hebben grote tuinen waardoor privacy voor ieder gewaarborgd is.

 

Rabbit Hill heeft 35 huisjes op het park en bij elk huisje mag één auto staan. Het is heerlijk dat er op deze manier maar beperkt verkeer is. Voor al het verkeer geldt een maximum snelheid van 10 km. Dit betekent veel rust voor alle wandelaars op het park en alle spelende kinderen. Houd je dus aan deze snelheid als je op het park bent, want het is een weldaad dat kinderen en volwassenen zo vrij zijn om te gaan en te staan daar.

 

Het park heeft een voetbalveld en een volleybalveld. Altijd leuk als je met meer families bent. Want soms is het ook leuk om meerdere huisjes te huren als familie of vriendengroep.

 

Onze eigen vakantiebungalow heeft zelf ook nog heerlijk buitenspeelgoed. Naast een trampoline ook kinderfietsen, een skelter, een driewieler en een traptractor. Dus de rust op de weg door het park is een pluspunt. Voorzichtigheid blijft natuurlijk altijd en overal geboden.

In ons vakantiehuis, zijn huisdieren niet toegestaan. In sommige andere huisjes op het park mag dat wel, maar honden mogen alleen aangelijnd door het park. Ook dat geeft rust voor kinderen die bang zijn voor honden.

 

Hoewel huisdieren niet toegestaan zijn hebben we wel dagelijks de eekhoorn op bezoek in de tuin. Wanneer we in het huisje zijn komt hij regelmatig kijken of we iets neergelegd hebben. Er ligt dus meestal wel een zak pelpinda’s in de la om hem blij te maken (en daarmee onszelf en onze kinderen). Pak gerust van de pinda’s, maar vul ze alsjeblieft aan wanneer ze (bijna) op zijn. En heb je een leuk filmpje met de eekhoorn of foto’s van het huisje die geschikt zijn voor de website, upload ze dan bij de reviews die je op Google kan geven wanneer je ons huisje hebt gehuurd en je vakantie erin hebt doorgebracht.

 

En ben je geweest en heb je genoten: laat het anderen weten en kom vooral zelf ook terug. We vinden het heerlijk om te merken dat onze gasten het zo fijn vonden dat ze terug willen komen.