vakantiehuis op de Veluwe huren en fietsen door bos en over heide

Bloeiende vuurdoorn
Bloeiende vuurdoorn

Vakantiehuis op de Veluwe huren, fietsen door bos en over heide

 

10 mei

 

We hebben een paar dagen vrij genomen om hier te zijn en genoten gisteravond al met oude vrienden van het prachtige weer.

Heerlijk buiten op het terras gegeten rondom onze houten tafel. Mijn beproefde aardappelsalade. Zo lekker met stokbrood erbij.  Het is goed dat we voor een combi-oven hebben gekozen en dus brood kunnen afbakken wanneer we dat willen.

 

Vandaag heerlijk gefietst door het bos en over de hei. Jaren geleden dat het kon qua gezondheid. En dan nu dit. Hoe rijk voelen we ons! Wat is de Veluwe toch prachtig. We hadden gehoopt herten te zien of wilde zwijnen, maar we waren net te vroeg terug. Andere keer dan maar. We zijn nog redelijk in de buurt gebleven en nog niet naar de natuurgebieden gegaan waar we met de auto al geweest waren.

Fietsen over de Veluwe

Wanneer je vlakbij het park de weg oversteekt zit je zo in het bos waar je kan doorfietsen tot Ede als je zou willen.

Ik ben blij dat we hier bij het huisje ook gewoon twee fietsen hebben staan. Misschien wil je dit vakantiehuis op de Veluwe huren, dan hoef je niet steeds fietsen mee te sjouwen. En als de kleinkinderen er zijn, dan kunnen ze mee. In een stoeltje of op de kinderfietsen. Ook fijn voor de gasten natuurlijk.

 

Wil je meer foto’s bekijken? klik hier
Lijkt het je leuk om dit vakantiehuisje te huren? Prijslijst

Voor beschikbaarheid kijken of direct boeken,  klik hier