Vakantiehuis in de bossen op de Veluwe

Harderwijk aan het Veluwemeer
Harderwijk aan het Veluwemeer

Vakantiehuis in de bossen op de Veluwe

 

Alweer ruim een maand geleden dat we hier in Epe waren in ons vakantiehuis in de bossen op de Veluwe. Nu zijn we een paar dagen hier in ons huisje met broer en schoonzus. Nog even snel, want hierna is het een heel aantal weken verhuurd. Even het gras maaien, dat is lekker voor de volgende gasten, wat extra zorg aan de planten besteden en gewoon genieten van het samenzijn.

Broerlief had zijn laptop meegebracht en lokte met vogelgeluiden allerlei vogels naar de tuin. De geluiden zijn ook zo verleidelijk voor de vogels, ze blijven reageren erop. Het was heel grappig om hun reacties te zien en te horen.

We hebben veel tijd doorgebracht met gezelligheid, tot laat buiten zitten, samen naar Nunspeet gaan en daar leuk winkelen. Lekker wat gedronken bij het IJscafé op het plein.

Harderwijk, boulevard

Vanavond heerlijk gegeten bij het Indiase restaurant Mamta in Harderwijk . Een aanrader! Wat is het daar gezellig geworden nu de boulevard veranderd is. Meer wandelplezier. En over het water uitkijken geeft toch een soort rust. Het leek erop dat het te koud zou worden, maar we hebben toch tot 10 uur daar buiten op het terras kunnen zitten.

 

Vakantiehuis in de bossen op de Veluwe

We hebben genoten van het samenzijn, het mooie weer, maar ook van de goede bedden, waar ze al vaker in geslapen hadden toen ze er met hun eigen familie logeerden en van de rust en de dieren. Morgen nog een rustige dag met zijn vieren bij het huisje. En dan samen schoonmaken en weer naar huis. Het is echt een heerlijke omgeving om met vrienden of familie af te spreken. Er is van alles te doen en ook gewoon bij het huis is het relaxed.

 

Wil je meer foto’s bekijken? klik hier
Lijkt het je leuk om dit vakantiehuisje te huren? Prijslijst

Voor beschikbaarheid kijken of direct boeken,  klik hier