Vakantiebungalow op de Veluwe

planten
Planten in de tuin

Vakantiebungalow op de Veluwe.

14 juli

Vandaag lekker naar Nunspeet geweest. En heerlijk bij het IJscafé een ijskoffie gedronken. Het eigengemaakte ijs is ook uitstekend en op het terras kan je gezellig zitten. De kinderen spelen bij de sproeiers. Heerlijk met deze warmte.

Jammer dat we er alleen in het weekend zijn, want de braderie op dinsdag overdag is daar altijd gezellig met ook nog wat kermisattracties voor de kinderen, waaronder kleine bootjes waar ze in varen kunnen.

Maar goed, op vrijdagavond is er de braderie in Epe, dus we kunnen altijd kiezen. Wat dat betreft zitten we mooi tussen verschillende dorpen in die allemaal veel doen om toeristen te trekken.

Gisteren waren we bijvoorbeeld nog even in Elburg. Weliswaar klein, maar heel sfeervol. Even een frietje gegeten. Paar leuke kleine winkeltjes ontdekt en zo wordt onze lijst met leuke dingen steeds langer. En houd ook de website van dat stadje eens in de gaten. Vooral in de zomermaanden hebben ze zulke leuke activiteiten. De vestingdagen zijn dagen die veel toeristen trekken. En daarnaast heb je de zomerbraderie en de lokale marktdagen.

Een boottocht van Elburg naar Urk, via de randmeren schijnt een erg leuke activiteit te zien die wij zelf nog niet hebben gedaan, maar waar anderen enthousiast over zijn. Vooral op een zomerse dag dus een mooie invulling. De boottochten zijn alleen in juli en augustus. Klik hier

Een andere mogelijkheid is nog om een bottertocht te maken. Met bijzonder sfeervolle boten het water op, extra mooi als ze met de zeilen gehesen gaan. Een aparte ervaring. Kijk voor meer informatie hier

Vakantiebungalow op de Veluwe

Verder gewoon bij het huisje gezeten en een verrukkelijke maaltijdsalade gemaakt. Dat smaakt bij dit heerlijke weer toch wel prima! En als je een wijnliefhebber bent, is een frisse witte wijn erbij niet verkeerd. Voor degenen die niet van alcohol houden: we hebben een fles en een karaf om water in te koelen. Lekker citroenschijfjes of munt erbij (of allebei) en je bent verzekerd van een gezellige tafel. En het voelt net zo feestelijk als een glas wijn.

Wil je meer foto’s bekijken? klik hier
Lijkt het je leuk om dit vakantiehuisje te huren? Prijslijst

Voor beschikbaarheid kijken of direct boeken,  klik hier