Vakantie in Epe in vakantiehuis.

Tuin

Vakantie in Epe in vakantiehuis.

 

30 juli

 

Heerlijk de hele week hier. Echt vakantie dus. Tussen de weken door waarin er gasten zitten kunnen we even zelf genieten. Het is natuurlijk luxe, want we kunnen al zo vaak gaan.

Leuk om in ons gastenboek te lezen dat de gasten zo genoten hebben van alles. De tevredenheid en de blijdschap dat ze zelfs met deze hitte nog een fijne plek hadden, maakt ons ook blij. Toch hebben we nog een extra zware ventilator gekocht, naast degene die we al hadden, want we willen graag een koele kamer als dat enigszins kan. Maar ja, deze temperaturen zijn voor ons Nederlanders ongekend. 35 graden!

 

Vakantie in Epe in vakantiehuis.

 

We krijgen nogal wat bezoek. Vanavond waren er vrienden die we al 11 jaar niet gezien hadden. En het was een speciale dag voor ons alle vier, met herinneringen waarvan we blij waren dat we die met elkaar konden delen. Een bijzondere avond geweest. Wat is vriendschap toch iets kostbaars.

Tot laat buiten gezeten aan onze mooie tuintafel. Samen gegeten. O.a. koude gazpacho, de echte Spaanse soep. Smaakte goed. Je snapt wel waarom ze dat in de Mediterraanse streken vaker eten. Die zijn gewend aan deze temperaturen.

 

hoekje van de tuin

Ik betrap mezelf erop hoe vaak ik in deze blogs het eten noem. Het is ook extra gezellig wanneer je buiten kunt zitten en met elkaar van eenvoudige, maar lekkere dingen kunt genieten. Het hoeft niet altijd veel en duur te zijn. Wij genieten zelf erg van de kleine dingen. En die zijn er in de zomer al vlug meer.

Dit soort avonden hebben we thuis ook, maar hier op vakantie in Epe in vakantiehuis is het zo heerlijk stil. Op dit park mag je geen open vuur gebruiken  en al helemaal niet in deze droge zomer. Het zou ook zonde zijn als dit prachtige natuurgebied verloren zou gaan.

Het barbecueën mis ik niet zo. Ach, en met een kaars is het toch ook leuk.

 

Misschien gaan we nog wel naar Zwolle deze dagen. T/m 1 september a.s. kan je daar 3D street paintings bewonderen met jezelf als deel van het onderwerp. Ziet er wel mooi uit op de website,

kijk hier 

 

Wil je meer foto’s bekijken? klik hier
Lijkt het je leuk om dit vakantiehuisje te huren? Prijslijst

Voor beschikbaarheid kijken of direct boeken,  klik hier