Rabbit hill

Park Rabbit Hill
Park Rabbit Hill

Rabbit Hill Epe

Vakantiewoning in Epe huren van particulier op bungalowpark Rabbit Hill Epe

Een heerlijk vakantiehuisje in Epe op de Veluwe huren brengt je al gauw bij bungalowpark Rabbit Hill, een heel fijn en rustig park tussen Epe en Nunspeet. Het is een park, dat mooi is aangelegd en uitstekend wordt onderhouden.
Alle huizen hebben grote tuinen waardoor privacy voor ieder gewaarborgd is. Een aantal huisjes wordt verhuurd.

 Dit vakantiehuisje op Rabbit Hill is te huur; klik hier

Wanneer je bij ons het huisje huurt, zijn de beheerders degenen van wie je de sleutel krijgt en bij wie je terecht kan voor dringende vragen. Je kunt ons ook altijd zelf bellen, maar soms zijn we even niet bereikbaar. Zij zorgen ook dat het huisje na afloop weer schoon wordt opgeleverd aan de volgende gasten.

Rabbit Hill Epe heeft 35 vakantiewoningen op het park en bij elk huisje mag één auto staan. Het is heerlijk dat er op deze manier  maar beperkt verkeer is. Voor al het verkeer geldt een maximum snelheid van 10 km. Dit betekent veel rust voor alle wandelaars op het park en alle spelende kinderen. Houd je dus aan deze snelheid als je op het park bent, want het is een weldaad dat kinderen en volwassenen zo vrij zijn om te gaan en te staan daar.

Het bungalowpark Epe heeft een volleybalveld en ook een voetbalveld ontbreekt niet, iets wat zeker leuk is wanneer je met een groep mensen bent. Want soms is het ook leuk om meerdere huisjes te huren als familie of vriendengroep wanneer er tenminste meerdere huisjes beschikbaar zijn.

Met kinderen naar Epe brengt je zomaar naar onze eigen vakantiebungalow, want we hebben zelf ook nog heerlijk buitenspeelgoed. Naast een trampoline ook kinderfietsen, een skelter, een driewieler en een traptractor. De rust op de weg door het park is dan ook weer een pluspunt. Voorzichtigheid blijft natuurlijk altijd en overal geboden. Er staan ook nog twee fietsen voor volwassenen en twee kinderfietsen. Die kan je gebruiken.

In ons vakantiehuis wat dus te huur is, zijn huisdieren niet toegestaan. In sommige andere huisjes op het park mag dat wel, maar honden mogen alleen aangelijnd door het park. Ook dat geeft rust voor kinderen die bang zijn voor honden.

Een ander ding wat niet mag op het hele park is barbecuen buiten i.v.m. bosbrandgevaar; in ons huis zijn gourmetten/fonduen/frituren binnen ook niet toegestaan.

Hoewel huisdieren niet binnen mogen hebben we wel dagelijks de eekhoorn op bezoek in de tuin. Wanneer we in het huisje zijn komt hij regelmatig kijken of we iets neergelegd hebben. Er ligt dus meestal wel een zak pelpinda’s in de la om hem blij te maken (en daarmee onszelf en onze(klein)kinderen). Pak gerust van de pinda’s, maar vul ze alsjeblieft aan wanneer ze (bijna) op zijn. En heb je een leuk filmpje met de eekhoorn of foto’s van het huisje die geschikt zijn voor de website, upload ze dan bij de reviews die je op Google kan geven wanneer je ons huisje hebt gehuurd en je vakantie erin hebt doorgebracht.

En ben je in onze vakantiewoning op de Veluwe geweest en heb je genoten: laat het anderen weten en kom vooral zelf ook terug. We vinden het heerlijk om te merken dat onze gasten het zo fijn vonden dat ze terug willen komen.