Kerst op de Veluwe

Eethoek
Gezellig eten met elkaar aan de grote tafel

Kerst op de Veluwe 

 

Doorkijk
doorkijk via zithoek naar keuken

 

Kerst op de Veluwe. Ons heerlijke huis is met Kerst niet meer vrij, maar vanaf 2 januari kunt u er nog gebruik van maken. Het is een warm, gezellig, comfortabel huis dat zeer geschikt is voor 6 volwassen personen, maar ook voor gezinnen met kinderen.  Er is volop speelgoed binnen en buiten en in de omgeving van Epe is eigenlijk altijd van alles te doen. De plaatstelijke VVV’s zijn erop gericht om het de toeristen naar de zin te maken. Zelfs met de feestdagen. 

 

Alleen gourmetten en fonduen willen wij liever niet in ons heerlijke huis binnen gedaan hebben, evenmin als frituren. En wanneer je er eenmaal bent geweest zal je dat ook wel begrijpen.

Dus Kerstvakantie op de Veluwe moet dit jaar zonder gourmetten. En Oud en Nieuw op de Veluwe moet zonder oliebollen bakken binnen. Dat moet te doen zijn, want het sfeervolle huis compenseert ruimschoots hiervoor met de gezelschapsspelletjes voor het hele gezin en de vele dvd’s en boeken. En de oliebollen in de kraam in Epe zijn gewoon verrukkelijk! En desnoods ga je ze buiten bakken in de sneeuw. 

 

Denk niet te lang na. Een witte jaarwisseling op de Veluwe in ons huisje? Het is een fijn huis, met goede bedden en veel comfort. De tuin is het hele jaar door mooi en met de grote glazen schuifpui voel je je midden in de natuur. En de eekhoorns? Die komen ook het hele jaar door, mits je ze maar pinda’s geeft.

 

Zithoek
Zithoek

Welkom! Zowel bij ons als bij de verschillende kerken in de buurt. Het nieuwe jaar kan je goed beginnen.