Heerlijk vakantiehuisje te huur op de Veluwe van particulier

Overzicht
Overzicht vakantiehuisje Epe op Veluwe te huur

Heerlijk vakantiehuisje te huur op de Veluwe van particulier dichtbij bos en heide.

 

1 april 2018

De website van ons heerlijk vakantiehuisje op de Veluwe in Epe is online gegaan. En ik start met een blog om een beetje een indruk te geven van dit huisje en de omgeving. Hopelijk maakt het de lezers net zo enthousiast om hier van een vakantie of een weekendje uit te genieten als wij dat zijn.

 

Het is een heerlijk royaal zespersoons huis waar we drie jaar met plezier, hoewel zeker ook met ongeduld van mijn kant, aan gewerkt hebben. Maar het resultaat is de moeite waard. Op de pagina van de geschiedenis kan je er meer over lezen.

Overzicht

Wanneer je kijkt naar de foto’s op de fotopagina zal je zien dat het een huis is in een prachtige omgeving en ook een huis waar je alleen, met zijn tweeën of als gezin met veel genoegen kunt vertoeven. De Veluwe is zo prachtig, in ieder seizoen weer anders;  de tuin is fijn met veel privacy; voor de kinderen is er van alles aan binnen- en buitenspeelgoed; maar ook de omgeving is gericht op toeristen. In de zomer nog meer dan in de winter, maar het hele jaar door is er aandacht voor ze.

We hebben 2 fietsen, een fietsstoeltje voor áchter en vóór, en nog twee kinderfietsen (7/8 en 9/10 jaar), dus iedereen kan mee. Eventueel zijn er via de beheerder nog extra fietsen te huur wanneer dat nodig mocht zijn en zelfs e-bikes.

Bossen en heide nodigen zeker uit om je tijd daar door te brengen.

 

We zijn trots op ons fijne huis en dat zal je vast merken als je verder gaat lezen. Kijk rond op de site en doe je voordeel ermee.

 

Heerlijk vakantiehuisje te huur op de Veluwe van particulier

Het huisje is al uitgebreid in gebruik genomen door familie, vrienden en huurders, en met eventueel commentaar hebben we geprobeerd iets te doen. Zodoende is er een tamelijk compleet huis ontstaan, waar niet veel zal ontbreken van wat je verwachten mag in een vakantiehuis. En mis je toch iets wanneer je er logeert: laat het weten! Wie weet kunnen we er iets aan veranderen.

Waar we eerst geen internet hadden hebben we dat met veel moeite kunnen realiseren. Dit tot spijt van een aantal mensen die hier al gezeten hebben zonder internet en blij waren dat ze weer eens meer aan elkaar toekwamen. Tja, daar zit ook iets in.

Televisie kan alleen via internet, mits je eigen provider dat ondersteunt. Dan kan je ook in ons huisje je geliefde  programma’s zien. Als je niet weet hoe dat werkt, bel ons dan gerust even.

Ook de vele dvd’s in het vakantiehuis blijken een bron van vermaak en worden intensief gebruikt. 

 

Soms wil je ons huisje wat langer huren en graag een was draaien. Dat kan heel makkelijk in Epe voor een paar euro. Klik hier voor details.

 

Wil je zelf ook eens een stukje tekst voor de blog aanleveren wanneer je er geweest bent, stuur het me dan op, dan plaats ik het misschien wel ertussen. Zo krijgen toekomstige gasten een goed beeld van het geheel. Stuur het dan gewoon naar  contact@vakantiehuisjeveluwehuren.nl

 

Wil je meer foto’s bekijken? klik hier
Lijkt het je leuk om dit vakantiehuisje te huren? Prijslijst

Voor beschikbaarheid kijken of direct boeken,  klik hier